undefined

Çfarë mendimi kanë nënat dhe mjekët për testin "NIFTY by GenePlanet"?

profileprofile

Vesa Heci

29 vjeçe

Une jom Vesa Henci, i kom 29 vjet. Osht shtatzania jeme e parë dhe jom si person qe kom qef me planifiku më herët, për qat arsye e kom bo testin NIFTY që me kon e përgaditun për çdo sen rreth bebushit tem. Ma e rëndësishmja osht që testi osht jo-invaziv, vetëm me anë të gjakut e që nuk e dëmton bebin. Një arsye tjetër pse e kom bo testin NIFTY osht për me marr vesh gjininë në javën e 10-të e cila osht ma e saktë se ultrazoni. Unë testin NIFTY e rekomandoj për të gjithë nënat në pritje, që të jenë të përgaditura për çdo rast!

profileprofile

Aljona Jonuzi (@dr.aljonajonuzi)

Si një psikologe unë e di rëndësinë e një shtatzënie të shëndetshme si për nënën ashtu edhe për fëmijën. Kjo është arsyeja pse kur mora vesh se isha shtatzënë, vendosa të bëj testin NIFTY by GenePlanet. Jo vetëm që është testi NIPT më gjithëpërfshirës, por ai kryhet në një laborator me bazë në BE për të garantuar nivelin më të lartë të cilësisë dhe sigurisë. Testi përdor teknologjinë më të fundit të sekuencimit gjenetik për të kontrolluar të 46 kromozomet që do të thotë se mund të zbulojë më shumë se 200 anomali kromozomale. Është një test i shpejtë, i lehtë dhe jo invaziv që jep rezultate të sakta në vetëm një javë. Unë do ta rekomandoja testin NIFTY by GenePlanet për çdo nënë shtatzënë.

profileprofile

Elona Bakiu

31 vjeçe

Pas testit pozitiv të shtatzënisë, më lindën një sërë mendimesh, emocionesh, dilemash. Për të mos mjaftuar këto dilema, ishte pikërisht Covidi qershia mbi tortë, i cili më ‘pushtoi’ në muajin e dytë të shtatzënisë, ku me temperaturë, dhimbje kockash dhe me një kollë të tmerrshme më bëri të ndihem kaq e pafuqishme duke menduar më të keqen. Me pasigurinë dhe frikën e madhe mos Covidi dhe gjendja ime shëndetsore kishin ndikuar në keqformimin e bebit, vendosa të bej testin Nifty dhe prisja me padurim rezultatet e tij! Bebi ishte mirë, asnjë problem gjenetik, asnjë keqformim nga Covidi, asnjë keqformim organesh e asnjë rrezik për sindroma të ndryshme! Nuk di të kem përjetuar lumturi më të madhe! Faleminderit @nifty_test_albania që prej jush po e shijoj këtë shtatzëni e qetë!

profileprofile

Freskida Miloti

35 vjeçe

Unë zgjodha testin NIFTY që të shijoj shtatzëninë time dhe të mos ndjeja asnjë pasiguri. Bebushi im është I shëndetshëm dhe ne nuk mund të jemi më të lumtur. Njihuni me testin NIFTY nga GenePlanet - testi jo-invaziv prenatal lider në botë që zbulon anomalitë gjenetike të tilla si sindroma Down! Është 100% i sigurt, i thjeshtë dhe i disponueshëm për çdo grua që nga java e 10-të e shtatzënisë. NIFTY nga GenePlanet - për çdo nënë të ardhme!

profile

Mirela

37 vjeçe

Unë vendosa të kryeja testin NIFTY pasi rezultatet e translucencës nukale nuk dolën aq mirë sa prisja dhe doja ta shijoja shtatzëninë time pa shqetësime. Procesi i testit "NIFTY by GenePlanet" është shumë i thjeshtë. Mjekët ju marrin kampionin e gjakut dhe rezultatet i merrni pas 6–10 ditësh. Isha e lumtur, e kënaqur dhe mbi të gjitha e qetë pasi mësova se fëmija im nuk do të kishte defekte gjenetike. Testi më tregoi gjithashtu me 98% saktësi se do të bëhem me një vajzë të vogël. Ua rekomandoj shumë testin NIFTY të gjithë personave që kanë dyshime dhe sidomos atyre që duan të sigurohen nëpërmjet rezultateve. Kryerja e këtij testi është sigurisht vendimi i duhur.

profile

Anisa

37 vjeçe

Vendosa ta bëj testin NIFTY në radhë të parë sepse isha mbi 35 vjeçe gjatë shtatzënisë, gjë që më shtyu të sigurohesha për shëndetin e fëmijës tim dhe të shmangia shqetësimet që mund të më lindnin. Fakti që "NIFTY by GenePlanet" është një procedurë e parrezikshme dhe joinvazive më qetësoi. Gjithashtu, rezultatet ishin gati brenda një kohe shumë të shkurtër. Para testit kisha një parandjenjë të mirë dhe, pasi mora rezultatet, më dolën lot gëzimi. Në rast të një shtatzënie tjetër, do ta ribëja testin.

profile

Sara

30 vjeçe

Duke u nisur nga përvoja, vendosa që të bëja edhe testin NIFTY, edhe atë të translucencës nukale. Kam punuar për një kompani që ofronte shërbime të ngjashme, prandaj e dija që doja ta bëja testin. NIFTY është një test prenatal joinvaziv, që nënkupton se nuk cenon trupin tuaj dhe nuk ndikon te shtatzënia juaj. Ndryshimi ndërmjet translucencës nukale është që NIFTY tregon me saktësi të gjitha anomalitë e mundshme kromozomike. Përveç sindromës Down, ai tregon gjithashtu sindromën Edwards, Patau dhe trizomi të tjera, të gjitha bazuar një kampion gjaku. Meqë translucenca nukale nuk e tregoi gjininë, vendosa ta zbuloja atë me testin NIFTY. Një javë pas marrjes së kampionit të gjakut, infermierja më telefonoi dhe më tha se rezultatet janë normale dhe se nuk kishin zbuluar asnjë anomali kromozomike. NIFTY-n do t'ua rekomandoja të gjitha nënave të ardhshme.

profile

Ina

35 vjeçe

Vendosa ta bëja testin NIFTY menjëherë pasi mbeta shtatzënë, pasi translucenca nukale nuk ishte mjaftueshëm e besueshme. Para nëntë vitesh nuk isha kaq e mirinformuar lidhur me komplikacionet e mundshme dhe anomalitë kromozomike të fetusit, kurse sot po. Ndihem e lumtur dhe, ç'është më e rëndësishmja, e qetë pas marrjes së rezultateve të testit NIFTY, dhe tani mund ta shijoj shtatzëninë time pa shqetësime. Kur mendoj se sa shumë shpenzojmë për karrocën dhe sendet e fëmijës, si dhe për vetë kujdesin për fëmijën, nuk pendohem aspak që shpenzova para për një test që konfirmon shëndetin e fëmijës tim.

undefined

Bashkohuni me grupin e nënave që kanë zgjedhur GenePlanet

Jemi duke kërkuar për NIFTY brand ambasador! Bashkohuni me ne për të ndihmuar nënat e ardhshme të përjetojnë një shqetësim më pak me testin NIFTY by GenePlanet.

Çfarë benefitesh ka?

testi NIPT më i plotë

dhurata të personalizuara

akses në një gamë të gjerë të testeve tona të ADN-së

Do të jemi ideal së bashku nëse:

po planifikoni të kryeni ose keni kryer së fundmi testin NIFTY,

ju keni influence në mediat sociale,

ju keni një audiencë (nëna të ardhshme ose në pritje të ëmbël),

profili juaj përputhet me vlerat tona.

undefined

Na ndiqni në

© 2020 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara

Pagesë e sigurt