undefinedundefinedundefined

Klinikat

Në listën vijuese zgjidhni një nga partnerët tanë dhe kontaktojeni, ose na telefononi dhe do t'ju ndihmojmë të planifikoni një takim.

Testin "NIFTY by GenePlanet" aktualisht e gjeni në qendrat mjekësore vijuese:

ADN Clinic

Rruga e Kompleksi Kika 2, Tiranë

Klinika Alushani

Dr. Merita Alushani

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tiranë

00355682051074

[email protected]

Klinika Brahimaj

Dr. Kozeta Rama, Dr. Besnik Brahimaj

Fier

00355682127754

[email protected]

Klinika Fleming

Dr. Liljana Koci

Rruga Myslym Shyri

00355692030537

[email protected]

Klinika Gea

Dr. Julian Habibaj

Bulevardi Zogu i Pare

00355692128234

[email protected]

https://klinikagea.com/

Klinika Gjata

Dr. Elida Gjata

Bulevardi Bajram Curri

00355694006677

[email protected]

Klinika Komuna e Parisit

Dr . Alojva Xhelilaj

Rruga Komuna e Parisit

00355692780768

[email protected]

Klinika Prolife

Dr. Mimoza Keta

Rruga Nikolla Tupe, Tiranë

00355692033965

[email protected]

http://klinikaprolife.com

Klinika Ursula

Dr. Lulezim Cami, Dr . Blerti Cami

Rruga Myslym Shyri

00355692210060

[email protected]

https://ursula-ivf.al/

Sante Plus Hospital

Dr. Fjodor Kallajxhi

BLV. Zogu i Zi

0035542431016

[email protected]

Spitali Continental

Dr. Jonida Reveli

Rruga Ali Demi

00355696029238

[email protected]

http://spitalicontinental.com/

Na ndiqni në

instagramfacebookyoutubelinkedin

© 2020 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara

Pagesë e sigurt