Paketat

undefined
390 €
550 €
650 €
550 €
Pagesë e sigurt

All card numbers are securely encrypted by Stripe.

Krahasoni produktet për të gjetur produktin që ju përshtatet më mirë

Testet
Trizomitë më të zakonshme
Sindroma Down/
trizomia 21
Sindroma Edwards/
trizomia 18
Sindroma Patau/
trizomia 13
Trizomi të tjera
Trizomia 9Trizomia 16Trizomia 22
Aneuploiditë e kromozomeve seksuale
Sindroma Turner/
monozomia X
Sindroma Klinefelter/XXYSindroma e X të trefishtë/XXXSindroma Jacobs/XYY
Informacion rreth gjinisë
Sindromat e delecioneve dhe duplikacioneve

Basic
390 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 390 €
Standard
550 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 550 €
Twins
550 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 550 €

Udhëzime pagese për testin NIFTY by GenePlanet

Nëse tashmë keni caktuar një termin me gjinekologun tuaj të zgjedhur, ekzistojnë dy mënyra të ndryshme për të paguar:

undefined

pagesa online

undefined

duke përdorur pro-faturën

Ju mund t'i shkarkoni udhëzimet duke klikuar në butonin "Shkarko udhëzimet".

Shkarko udhëzimet

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë të merrni përgjigje.

+383 49 841 500

Na ndiqni në

© 2020 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara

Pagesë e sigurt