Пакети

undefined

Закажете го вашиот тест

Споредете ги производите за да го најдете најдоброто што одговара

Тестови
Најчести трисомии
Даунов синдром/
трисомија 21
Едвардсов синдром/
трисомија 18
Патау синдром/
трисомија 13
Дополнителни трисомии
Трисомија 9Трисомија 16Трисомија 22
Анеуплоидии на полови хромозоми
Тарнеров синдром/
монозомија X
Клинефелтеров синдром/XXYТроен Х синдром/XXXЈакобсов синдром/XYY
Информации за полот
Синдроми на делеција и дупликација

Basic
22.000 ден.
Најниска цена во последните 30 дена: 22.000 МКД
Standard
29.000 ден.
Најниска цена во последните 30 дена: 29.000 МКД
Plus
34.000 ден.
60 синдроми
Најниска цена во последните 30 дена: 34.000 МКД
Twins Pro
39.500 ден.
92 синдроми
Најниска цена во последните 30 дена: 39.500 МКД
Twins Basic
29.000 ден.
Најниска цена во последните 30 дена: 29.000 МКД

Контактирајте нè и ќе ви помогнеме да добиете одговори.

[email protected]

Следете нè на

© 2022 GenePlanet Сите права се задржани