Имајте една грижа помалку со

NIPT by GenePlanet

НИПТ е неинвазивен тест кој детектира генетски состојби како што се Даунов синдром, Едвардсов синдром и Патау синдром, веќе од 10-тата недела од бременоста.

undefined
point

Веродостоен

Повеќе од 10.000.000 трудници од целиот свет веќе го направија тестот NIPT by GenePlanet

point

Безбеден

Примероците се анализираат во нашата сопствена лабораторија во Европа, која обезбедува највисоко ниво на квалитет и безбедност на податоците.

point

Едноставнo

За тестот е потребен мал примерок од крв (10 ml), кој се зема од раката на трудницата. Достапен е од 10-та недела од бременоста.

point

Прецизно

Докажана стапка на детекција > 99 % за најчестите трисомии врз основа на студија од скоро 147.000 бремености.

blockblock

За тестот

Генетските абнормалности може да се појават во секоја бременост.

Тестот НИПТ се препорачува за секоја бремена жена без оглед на возраста или предодереден генетски ризик.

Особено може да биде значаен за жените:

на 35-годишна возраст или постари,

со семејна историја на хромозомски состојби,

чиишто други скрининг тестови од првиот триместар укажуваат на зголемен ризик од анеуплоидија.

blockblock

Како да го направам тестот?

НИПТ е неинвазивен тест без ризик од спонтан абортус.

Со посета на гинеколог по ваш избор, кој зема мал примерок од венска крв.

Уште во 10-тата недела од бременоста.

Консултации со лекар пред тестот

Резултати за само 6 – 10 дена

Брзо и едноставно

block

Пакети и цени

Тестот НИПТ детектира широк спектар на генетски абнормалности кај фетусот.

Најсеопфатен неинвазивен пренатален тест:

Даунов синдром (трисомија 21), Едвардсов синдром (трисомија 18) и Патау синдром (трисомија 13)

Анеуплоидии на полови хромозоми

Синдроми поврзани со недостаток/дуплирање на хромозоми (60 во Плус пакет, 92 во Про пакет)

Трисомии 9, 16, 22

Информации за полот

Откријте го нашиот тест од перспектива на идните мајки…

... и на лекарите.

ЗОШТО МОЖЕТЕ ДА НИ ВЕРУВАТЕ

undefined

Препорачан од гинеколози

Бројни медицински специјалисти ширум светот топло го препорачуваат нашиот тест.

undefined

Мајките му веруваат

Милиони идни мајки ширум светот му веруваат на НИПТ.

undefined

Тест бр. 1 на пазарот

Нашиот тест е најпрепорачуван тест меѓу пријателите.

undefined

Лабораторија на ЕУ

Вашите примероци се анализираат во нашата сопствена лабораторија која се наоѓа во Европа, каде што вработуваме само квалификуван и сертифициран лабораториски кадар.

 

Ви гарантираме највисоко ниво на квалитет и безбедност на податоците.

undefinedundefined
undefinedundefined

Следете нè на

© 2022 GenePlanet Сите права се задржани