Станете наш партнер

Технологијата која стои зад NIPT by GenePlanet е достапна во над 52 земји во светот.

Вие исто така може да станете давател на услуги за NIPT by GenePlanet.

undefined

1. ЧЕКОР

Контактирајте нè по е-пошта или телефон.

undefined

2. ЧЕКОР

Разговарајте за можно партнерство.

Нашиот застапник за продажба ќе ви ги објасни можностите за партнерство.

undefined

3. ЧЕКОР

Ќе добиете комплети за земање крв.

undefined

4. ЧЕКОР

Следете ги упатствата вклучени во секој комплет за земање крв.

Контактирајте нè

Ако имате прашања за тестот НИПТ, контактирајте нè.

Следете нè на

© 2022 GenePlanet Сите права се задржани