Paketat

undefined

Planifikoni testin tuaj

Krahasoni produktet për të gjetur produktin që ju përshtatet më mirë

Testet
Trizomitë më të zakonshme
Sindroma Down/
trizomia 21
Sindroma Edwards/
trizomia 18
Sindroma Patau/
trizomia 13
Trizomi të tjera
Trizomia 9Trizomia 16Trizomia 22
Aneuploiditë e kromozomeve seksuale
Sindroma Turner/
monozomia X
Sindroma Klinefelter/XXYSindroma e X të trefishtë/XXXSindroma Jacobs/XYY
Informacion rreth gjinisë
Sindromat e delecioneve dhe duplikacioneve

Basic
22.000 ден.
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 22.000 MKD
Standard
29.000 ден.
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 29.000 MKD
Plus
34.000 ден.
60 sindroma
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 34.000 MKD
Twins
29.000 ден.
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 29.000 MKD

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë të merrni përgjigje.

[email protected]

Na ndiqni në

© 2022 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara