Kursejani vetes një shqetësim me

NIFTY by GenePlanet

NIFTY është një test joinvaziv që zbulon gjendje gjenetike, si sindroma Down, Edwards dhe Patau, që nga java e 10-të e shtatzënisë.

undefined
point

I besuar

Më shumë se 10 000 000 gra shtatzëna në mbarë botën e kanë kryer tashmë testin "NIFTY by GenePlanet"

point

I sigurt

Kampionët analizohen në laboratorin tonë në Evropë, i cili garanton nivelin më të lartë të cilësisë dhe të sigurisë së të dhënave.

point

I thjeshtë

Për testin nevojitet një kampion i vogël gjaku (10 ml), i marrë nga krahu i gruas shtatzënë. Ai disponohet që nga java e 10-të e shtatzënisë.

point

I saktë

Shkallë e vërtetuar zbulimi > 99% bazuar në një studim të afro 147 000 shtatzënive.

Besuar nga më shumë se 10 milionë gra tashmë.

Stars

97% e klientëve tanë janë të kënaqur, 87% prej tyre shumë të kënaqur.

Bashkohuni me komunitetin tonë të Nënave të GenePlanet dhe shijoni përfitime ekskluzive!

blockblock

Rreth testit

Anomalitë gjenetike mund të ndodhin në çdo shtatzëni.

Testi NIFTY rekomandohet për çdo grua shtatzënë, pavarësisht moshës ose rrezikut të predispozuar gjenetik.

Mund të jetë i dobishëm veçanërisht për gratë:

35 vjeçe e lart,

me histori personale ose familjare gjendjesh kromozomike,

testet e tjera të ekzaminimit të tremujorit të parë të së cilës tregojnë një rritje të rrezikut për aneuploidi.

blockblock

Si ta kryej testin?

NIFTY është një test joinvaziv pa rrezik për abort.

Duke lënë takim me gjinekologun tuaj të zgjedhur, i cili do t'ju marrë një kampion të vogël gjaku nga krahu.

Që nga java e 10-të e shtatzënisë

Konsulta me një mjek para testit

Rezultate brenda 6–10 ditëve

I shpejtë dhe i thjeshtë

block

Paketat dhe çmimet

Testi NIFTY zbulon një gamë të gjerë anomalish gjenetike në një fetus.

Testi prenatal joinvaziv më gjithëpërfshirës:

Sindroma Down (trizomia 21), Edwards (trizomia 18) dhe Patau (trizomia 13)

Aneuploiditë e kromozomeve seksuale

92 sindroma delecionesh/duplikacionesh

Trizomitë 9, 16, 22

Informacion rreth gjinisë

Zbuloni testet tona përmes syve të nënave të ardhshme…

... dhe mjekët.

Na ndiqni në

© 2020 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara

Pagesë e sigurt