undefined

Šta majke i doktori kažu o NIFTY by GenePlanet testu?

profile

Mirjana

37 godina

Odlučila sam se za NIFTY test zbog rezultata nuhalne transluence koji nisu bili dobri kao što sam očekivala i želela sam da uživam u trudnoći bez brige. Proces NIFTY by GenePlanet testiranja je veoma jednostavan. Date krv i posle 6–10 dana dobijate rezultate. Bila sam srećna, zadovoljna i pre svega smirena jer sam znala da moje dete neće imati genetske defekte. Test mi je takođe otkrio sa 98% sigurnosti da ću roditi devojčicu. Toplo preporučujem NIFTY test svima koji su u nedoumici, a posebno onima koji žele da dobiju rezultate da bi otklonili sumnje. Ovaj test je svakako ispravna odluka.

profile

Ana

37 godina

Odlučila sam se za NIFTY test pre svega zato što sam imala više od 35 godina kada sam bila trudna i zato sam želela da se uverim da je dete zdravo i da ne brinem. Smirila me je činjenica da je NIFTY by GenePlanet neinvazivna procedura bez rizika. Takođe, rezultati su bili gotovi za vrlo kratko vreme. Imala sam dobar osećaj pre testiranja, i kada sam dobila rezultate, plakala sam od sreće. Kada bih opet zatrudnela, uradila bih test ponovo.

profile

Sara

30 godina

Poučena iskustvom, odlučila sam da uradim i nuhalnu translucencu i NIFTY test. Radila sam u kompaniji koja je nudila slične usluge, pa sam znala da želim da uradim test. NIFTY je neinvazivni prenatalni test, što znači da ne ugrožava telo i ne utiče na trudnoću. Razlikuje se od nuhalne translucence po tome što NIFTY precizno pokazuje sve moguće hromozomske abnormalnosti. Pored Daunovog sindroma, otkriva i Edvardsov, Patauov sindrom i druge trizomije, a sve na osnovu uzorka krvi. Pošto nuhalna translucenca još uvek nije otkrila pol, odlučila sam da to saznam NIFTY testom. Nedelju dana nakon uzimanja krvi, medicinska sestra me je zvala i rekla da su rezultati uredni i da nisu otkrili hromozomske abnormalnosti. Preporučila bih NIFTY svim budućim majkama.

profile

Nina

35 godina

Kada sam zatrudnela, odmah sam odlučila da uradim NIFTY test, jer nuhalna translucenca nije bila dovoljno pouzdana. Pre par godina, nisam bila tako dobro informisana o mogućim komplikacijama i hromozomskim abnormalnostima fetusa, ali danas jesam. Srećna sam i uglavnom mirna nakon dobijanja rezultata NIFTY testa i sada mogu da uživam u trudnoći bez brige. Kada pogledam koliko novca trošimo na dečija kolica, potrepštine i negu deteta, sigurno ne žalim što trošimo novac na test koji potvrđuje zdravlje moje bebe.

Da biste postali ambasador NIFTY by GenePlanet testa, kontaktirajte naš tim.