undefined

Što majke i ljekari kažu o testu NIFTY by GenePlanet?

profileprofile

Maja Munda

33 godina

Moja odluka u prvoj trudnoći bio je NIFTY test. Riječima se ne može opisati ta količina sreće kada vas nakon samo 6 do 8 dana obavjeste da je sve uredu i da možete uživati u trudnoći. Zato sam test NIFTY odabrala i ovaj put.

profileprofile

Amila Ćolarić

Ja sam se odlučila za NIFTY prenatalni test jer u poređenju s drugim testovima nudi visoku stopu otkrivanja i manji postotak lažno pozitivnih rezultata. NIFTY by GenePlanet najnapredniji je, najpotpuniji i najprecizniji prenatalni test koji vam daje dragocjene informacije o vašoj bebi. Naravno da je najbitnije da je sve u redu i da je beba zdrava ali već u 10. sedmici NIFTY test rasteretio nas je svih briga i uz to dao odgovor na pitanje - dečko ili curica. Nakon što u samo par dana od uzimanja uzorka krvi dobijete rezultate NIFTY testa i saznate da je sve u redu, tad stvarno počinje uživanje. Jer bezbrižna trudnoća i ugodni trudnički dani su zaista neprocjenjivi.

profile

Mišela

37 godina

Za test NIFTY sam se odlučila zbog rezultata testa nuhalne prozirnosti koji nisu bili onako dobri kao što sam očekivala i htjela sam bez brige uživati u svojoj trudnoći. Postupak testa NIFTY by GenePlanet veoma je jednostavan. Uzmu vam krv i nakon 6–10 dana dobijete rezultate. Bila sam sretna, zadovoljna i iznad svega smirena jer sam znala da moje dijete neće imati genetske nedostatke. Test mi je također sa 98% sigurnosti rekao da očekujem djevojčicu. Toplo preporučujem test NIFTY svima koji su u nedoumici, a posebno onima koji žele biti sigurni pomoću rezultata. Izvođenje ovog testa sigurno je ispravna odluka.

profile

Alisa

37 godina

Za test NIFTY sam se uglavnom odlučila zato što sam u trudnoći imala više od 35 godina, zbog čega sam željela biti sigurna u zdravlje svog djeteta i izbjeći bilo kakve zabrinutosti. Smirila me je činjenica da je test NIFTY by GenePlanet neinvazivan i bezrizičan postupak. Također, rezultati su bili spremni u vrlo kratkom vremenu. Imala sam dobar osjećaj prije testiranja, a nakon što sam dobila rezultate, plakala sam od radosti. U slučaju druge trudnoće, opet bih napravila test.

profile

Sara

30 godina

Zbog iskustva odlučila sam napraviti test nuhalne prozirnosti i test NIFTY. Prije sam radila u kompaniji koja nudi slične usluge, pa sam znala da želim napraviti test. NIFTY je neinvazivni prenatalni test, što znači da ne ometa tijelo i ne utječe na vašu trudnoću. Razlika naspram testa nuhalne prozirnosti je u tome što NIFTY precizno pokazuje sve moguće hromosomske abnormalnosti. Uz Downov sindrom, prikazuje i Edwardsov, Patauov sindrom i druge trisomije, a sve na temelju uzorka krvi. Budući da nuhalna prozirnost još nije pokazala pol, odlučila sam otkriti ga testom NIFTY. Sedmicu dana nakon vađenja krvi nazvala je medicinska sestra i rekla mi da su rezultati normalni i nisu otkrili nikakve hromosomske abnormalnosti. Preporučila bih test NIFTY svim budućim majkama.

profile

Nina

35 godina

Kad sam zatrudnjela, odmah sam odlučila napraviti test NIFTY, jer test nuhalne prozirnosti nije bio dovoljno pouzdan. Prije devet godina nisam bila toliko dobro informirana o mogućim komplikacijama i hromosomskim abnormalnostima fetusa, ali danas jesam. Sretna sam i uglavnom sam mirna nakon dobijanja rezultata testa NIFTY i sada mogu bez brige uživati u trudnoći. Ako pogledam koliko novca trošimo na dječja kolica, potrepštine i njegu djece, sigurno ne žalim što sam potrošila novac na test koji potvrđuje zdravlje moje bebe.

undefined

Pridruži se našoj zajednici GenePlanet Mama

Tražimo NIFTY ambasadore! Pridružite nam se kako biste pomogli drugim budućim mamama da imaju jednu brigu manje tokom trudnoće uz NIFTY by GenePlanet test.

Što ti imaš od toga?

najopsežniji NIPT test

promišljeni pokloni

pristup cijelom nizu naših DNK testova

Savršen smo spoj ako:

planirate raditi ili ste nedavno radili NIFTY test,

imate snažnu prisutnost na društvenim mrežama,

imate relevantnu publiku (ostale buduće mame),

vaš profil odgovara našim vrijednostima.

undefined