Paketat

undefined
390 €
550 €
650 €
750 €
750 €
550 €
Pagesë e sigurt

All card numbers are securely encrypted by Stripe.

Krahasoni produktet për të gjetur produktin që ju përshtatet më mirë

Testet
Trizomitë më të zakonshme
Sindroma Down/
trizomia 21
Sindroma Edwards/
trizomia 18
Sindroma Patau/
trizomia 13
Trizomi të tjera
Trizomia 9Trizomia 16Trizomia 22
Aneuploiditë e kromozomeve seksuale
Sindroma Turner/
monozomia X
Sindroma Klinefelter/XXYSindroma e X të trefishtë/XXXSindroma Jacobs/XYY
Informacion rreth gjinisë
Sindromat e delecioneve dhe duplikacioneve

Basic
390 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 390 €
Standard
550 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 550 €
Plus
650 €
60 sindroma
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 650 €
Twins Pro
750 €
92 sindroma
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 750 €
Twins Basic
550 €
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 550 €

Besuar nga më shumë se 10 milionë gra tashmë.

Stars

97% e klientëve tanë janë të kënaqur, 87% prej tyre shumë të kënaqur.

Bashkohuni me komunitetin tonë të Nënave të GenePlanet dhe shijoni përfitime ekskluzive!

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë të merrni përgjigje.

+355 686 077 644

Na ndiqni në

© 2020 GenePlanet Të gjitha të drejtat të rezervuara

Pagesë e sigurt