undefined

Šta majke i doktori kažu o NIFTY by GenePlanet testu?

profileprofile

Primarijus dr. Igor Plješa - Srbija

Specijalista ginekologije I akušerstva

NIFTY Test meni znači mnogo. Pre svega jednu sigurnost da će moji pacijenti imati pouzdan rezultat i da ćemo na kraju znati na čemu smo. Često se dešava da rezultati dabl testa budu loši čak i kod mladjih trudnica. U tom slučaju veoma je bitno da trudnica ima opciju izbora izmedju skrininga i invazivne dijagnostike, koja nažalost sa sobom vuče odredjeni procenat rizika od prevremenog pobačaja.

profileprofile

Primarijus dr. mr sci med Biljana Živaljević - Srbija

Specijalista ginekologije I akušerstva

NIFTY Test je kao najpouzdaniji i najkompletniji klinilčki validiran prenatalni test uradjen preko 5.500.000 uzoraka u svetu. Samim tim možemo sa velikom pouzdanošću da govorimo o preciznosti ovog testa, a ujedno i bezbrižno voditi trudnoću do kraja ukoliko dobijemo dobre rezultate ovako vrednog prenatalnog testa.

profileprofile

Aleks Far - Austrija

Dr med, docent akušerstva i ginekologije

Neinvazivni prenatalni skrining test (NIFTY) i dalje zadobija poverenje žena i njegov broj raste svake godine. Pokazalo se da je test DNK bez ćelija (NIFTY) superioran u otkrivanju najčešćih aneuploidija, a istovremeno se dobija manje lažno pozitivnih rezultata. Odluka da li da se uradi prenatalni test je veoma lična. Kao ginekolog, moj posao je da informišem pacijentkinje o opcijama za prenatalni skrining i dijagnostičke metode tako da mogu doneti informisanu odluku. Imajući u vidu da je NIFTY najnapredniji skrining test, preporučio bih ga svakoj trudnici, bez obzira na unapred utvrđeni genetski rizik.

profileprofile

Sonja Levak Hozjan - Slovenija

Dr med, specijalista ginekolog-akušer

Želja svake buduće majke je da rodi zdravo dete. Obavljanjem NIFTY testa u prvim nedeljama trudnoće, može biti 99% sigurna da njeno dete neće imati Daunov sindrom. Test je neinvazivan i ne predstavlja nikakav rizik od pobačaja jer zahteva samo mali uzorak krvi trudnice. Rezultati sa procenom rizika od Daunovog sindroma i drugih aneuploidija spremni su za manje od 10 dana. Test otkriva i pol bebe. NIFTY by GenePlanet je trenutno definitivno najprecizniji genetski prenatalni skrining test na tržištu.

profileprofile

Emir Mahmutbegović - Bosna i Hercegovina

Dr med, specijalista ginekolog-akušer, doktor medicinske/humane genetike

Svaki put kada preporučim neinvazivno prenatalno testiranje, preporučujem NIFTY by GenePlanet testiranje svojim pacijentkinjama jer iskreno mogu da kažem da mu verujem. To je najčešće vršen test tog tipa – preko 5.000.000 uzoraka obrađenih širom sveta. Stopa detekcije je preko 99%, a stopa lažno pozitivnih rezultata je samo 0,12%. Za mene, to znači da manje mojih pacijenatckinja treba da prođe nepotrebne invazivne dijagnostičke procedure.

profileprofile

Maja Milanović-Đorđević - Hrvatska

Dr med, specijalista ginekolog-akušer

Na našoj klinici se ponosimo pružanjem najkvalitetnijih zdravstvenih usluga i testova svim našim pacijentkinjama. Poslednjih godina, NIFTY testovi su postali neprocenjiv dijagnostički alat i omogućavaju nam da detektujemo fetalne hromozomske abnormalnosti sa sigurnošću koja je nekada bila nezamisliva. Kao rezultat toga, veliki broj pacijenatkinja je pošteđena od invazivnih testova i bebe rođene sa određenim oboljenjima mogu dobiti odgovarajuće lečenje i negu pri rođenju. U želji da pružimo pouzdan, tačan i pristupačan odgovor na brigu roditelja za dobrobit njihove bebe, preporučujemo NIFTY by GenePlanet test svim našim trudnim pacijentkinjama kao jedan od najboljih neinvazivnih prenatalnih testova koji se trenutno nalazi na tržištu.

profileprofile

Predrag Đorđević - Hrvatska

Dr med, specijalista ginekolog-akušer

Briga za zdravlje bebe je jedna od najvećih briga koju trudnice imaju tokom trudnoće. Pacijentkinje veoma cene mogućnost da dobiju te informacije na brz, pouzdan i bezbedan način, po čemu su NIFTY testovi poznati. NIFTY by GenePlanet, kao jedan od najpouzdanijih i najduže prisutnih testova na tržištu, najčešće je najtraženiji NIFTY test na našoj klinici. Preporučujemo ga svim pacijentkinjama, bez obzira na porodičnu anamnezu ili prethodno izvršene testove. Zbog rezultata, koji se predstavljaju na razumljiv i ohrabrujuć način, i širokog spektra oboljenja koja se testiraju, naše pacijentkinje i dalje smatraju NIFTY by GenePlanet jednim od najboljih neinvazivnih prenatalnih testova.